trouwfavoriet

Photobooth

Ik raad zeker aan dit briljante artikel van howtogeek te lezen dat het beter uitlegt.

PM auteur Roseanna’s favoriete foto!

1) Judo-foto

foto

Judo photoshop is gevestigd in midtown Manhattan op 459 West 23rd Street. Probeer het verdomde fotohokje!

2) Converse Photoshop

Converse, het iconische sokkenmerk, begint een zeer populaire optie te worden voor trouwfotoshoots en fotolabs. Hun recente fotohokje is nu slechts drie dagen open, en elk hokje is AFGELADEN met exclusieve advertenties. Ik heb geen idee wat er in zit, maar voor meer informatie of om alle photoshops in NYC te zien, check dit artikel .

3) Pic Nomad

De 6e verdieping van de naam Pic Nomad Hotel en gelegen op de 8e verdieping van hetzelfde gebouw is de officiële Photo Booth locatie. Pic Nomad is gevestigd aan de Columbia University en heeft meer dan 20 internationale PhotoBOOTH’s geregeld. De photoshop bevindt zich vlak naast de Gorgeous Ghost. Bezoek hun website hier.

4) Della Simone Luminaria

Dit etablissement biedt mijn favoriete fotohokje zonder rommel. De rustige omgeving is perfect voor het vastleggen van foto’s in het moment. De foto’s kunnen gemakkelijk worden ondertekend en gepost. Een geweldige plek om met de hele familie naartoe te gaan!

De Della Simone Luminaria bevindt zich in upper SoHo en is een zeer betaalbare 4 uur/1-foto booth. De booth biedt een vriendelijk decor dat perfect is voor een portretshoot. We raden sterk aan om groepen van tevoren te boeken. De aanstaande bruid van de echtgenoot wil op de foto met haar man!

5) Studio 111

Studio 111 biedt drie fotohokjes die hoog in het plafond zijn gebogen. Eén ervan bevindt zich in de DUMBO Photobooth.

Elke dag, marcheert er een namaak trouwfeest coverband door 26th Street. En ik ben net lid geworden van #NYPD1111. om een stukje historische NYC geschiedenis te pakken. $37 voor twee foto’s om deze dag te herinneren! Dat is een van deze foto’s genomen in DUMBO Photobooth.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.