The Nature of tigers

sailing crew on sailboat during regatta - boot stockfoto's en -beelden

120 soorten vogels die op het eiland zijn geregistreerd, waaronder exotische vogels als ijsvogels, pauwen en wondervogels. Bovendien is het eiland gezegend met een prachtig assortiment aan planten. Deze omvatten exotische plantensoorten zoals mangroven, gifsumak, wilde tijm, viooltjes, begonia's en rododendrons. Leer meer over dit plantenleven via de natuurpaden in het bezoekerscentrum van het eiland.

Bliss aan de lijn

Wil je even weg van de drukte? Bezoek dan een van de vele losloopgebieden op het eiland, zoals Knife Ridge enceptical Think. Deze tuinen zijn plekken waar je er even helemaal tussenuit kunt – de mensen, het lawaai en het felle licht. Honden zijn toegestaan ​​in deze tuinen, maar moeten niet langer dan 1,80 meter worden aangelijnd. Geen enkele fysieke belemmering weerhoudt u ervan om met uw hond door deze botanische tuinen te wandelen.

Wilt u uw kat of beer in bedwang houden?

Haena Island op Haena Prime is een van de weinige plekken ter wereld waar je tijgers in een natuurlijke omgeving kunt zien. Dit werelderfgoed is de thuisbasis van tijgers, en ze zijn ongelooflijk mooi. Er zijn verschillende voederplaatsen op het eiland waar u uw eigen lunch mee kunt nemen. Vergeet tijdens uw verblijf niet de Tiger Trail te bezoeken en tijgers op veilige afstand te observeren. The Trail is een wandeling van een halve mijl die de natuurlijke schoonheid van het gebied laat zien, waaronder kamelen, olifanten en tijgers.

Krokodillenboerderij

Is een krokodillenfarm wat je in gedachten hebt? Welnee. Dit is geen krokodillenboerderij. Dit is een faciliteit waar toeristen krokodillen in een natuurlijke habitat kunnen zien. Krokodillen zijn fascinerende wezens. Ze zijn verwant aan haaien, dolfijnen en schildpadden. Deze plaats is geen dierentuin, maar een onderzoeks- en conservatiecentrum. Toeristen kunnen krokodillen op een andere diepte zien drinken dan mensen. Er zijn veel dingen te zien en te doen op deze plek, waaronder het voeren van krokodillen. Alsjeblieft, geen paniek. Dit zijn niet je dierbaren. Het zijn slechts rekwisieten die worden gebruikt om de menigte te laten zien.

Eilandverkenners

Island Explorers is een groep van ongeveer 30-40 professionele natuuronderzoekers en avonturiers die de Kaaimaneilanden bezoeken om de regenwouden, koraalriffen en mangroven te bestuderen, observeren en verkennen. Deze groep heeft in totaal ongeveer 30 leden. Net als de andere eilandclubs heeft deze club een website waar je informatie kunt krijgen over de clubs en lodges. Op de website staan ​​ook de activiteiten en evenementen voor het hele jaar. Er is een golfdatum bij zonsondergang. U kunt ook een brochure aanvragen door contact op te nemen met de club.

De clubs en recreatiecentra van de Kaaimaneilanden zijn een geweldige manier voor het hele gezin om te ontspannen. Dit zijn clubs waar je kunt verblijven en toegang hebt tot talloze activiteiten en voorzieningen zoals de restaurants, golfbanen, spa's en nog veel meer. Er zijn veel clubs op het eiland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.