Schoonmaak kamer spoed service

Uit eigen ervaring was ik conciërge tot ik schoonmakers begon. Ik schrobde badkamers, dweilde, poetste, zette in de was, poetste, enz. Natuurlijk deed ik dit voor geld en het duurde niet lang voordat ik me realiseerde dat ik hier meer geld mee kon verdienen. Dit was het moment dat ik besloot dat ik wat extra taken op me moest nemen buiten het schoonmaken van badkamers en het opruimen van badkamers.

Ik had de tapijtreiniger twaalf uur per dag, zeven dagen per week, gebruikt voor tapijten met veel voetverkeer. Ik zag dat de tapijtreiniger een heleboel diensten aanbood waarvan ik nooit gedacht had dat ze aandacht vroegen. Ik werd toen geleid naar het glazenwasser-aspect van wat ik al deed.

Een conciërge kan alleen schoonmaakdiensten verrichten voor ramen in een kantoor of gebouw. Dit omvat het verwijderen van vuilnis. Deze dienst wordt meestal per klus betaald. Veel kantoorgebouwen hebben een extra vergoeding voor het schoonmaken van de regelaars. Deze dienst moet alleen voor esthetische doeleinden worden gebruikt en het vuilnis moet na het eerste gebruik worden verwijderd.

Veel bedrijven die basis conciërgediensten aanbieden, kunnen het moeilijk krijgen van werknemers die het niet te druk hebben met andere dingen. Veel kantoorgebouwen bieden conciërge klussen die absoluut worden gedaan door de werknemer tegen een vast tarief. Dit is goed voor hen omdat een conciërge misschien alleen hoeft schoon te maken minus de extra’s Miller’s Cleaning 101 lessen. Dit kan betekenen lange uren en constante schoonmakers. Als je hier niet in geïnteresseerd bent, dan verspil je je energie en dien je je klanten niet. Als u op zoek bent naar entertainment of vermaak zou het moeilijk zijn om grote morsetrailers op u te laten wachten als u klaar bent met schoonmaken en u buiten het gebouw bent. Er zou te veel schoongemaakt moeten worden en conciërgediensten zouden niet willen dat u ze gebruikt voor uw volgende bedrijfsevenement.

Wanneer ik een gebouw schoonmaak, beschik ik over een volledige ploeg schoonmakers die bereid zijn uitsluitend voor ons kantoor te werken. De staat vertelt ons hoeveel personeelsleden we mogen hebben, net als de werknemers in uw gebouw als u ermee instemt voor hen te betalen. Dit is een goed type dienst dat u zou moeten overwegen.

Ik heb nooit echt een voorliefde gehad voor conciërgediensten, maar ze hebben niet precies uitgezocht wat ik er niet leuk aan vind. Ik had grandioze dromen van dergelijke diensten, maar ik denk dat ik precies in het midden zit met de meeste conciërgediensten. Ik ben er helemaal van ondersteboven dat dit soort schoonmakers ook niet kunnen leveren wat ze beweren te kunnen leveren.

Als schoonmaker vind ik het belangrijk om een goede service te kunnen verlenen, die van doorgang is. Ik verwacht dat ik op mijn voeten kan vallen en opstaan. Ik hoef mijn wekelijkse schoonmaak niet af te zeggen als ze problemen hebben terwijl ik schoonmaak. Het is één ding om te beloven dat je schoonmaakt, en iets anders om ze te laten wachten tot je klaar bent, tenzij je ervoor betaald kan worden. Ik kan een conciërgedienst doen die er voor de lange termijn is.

Na het googelen van een paar kleine bedrijven die geïnteresseerd zouden kunnen zijn in schoon, kwam ik erachter dat Clean room Express en The Clean Room Guys een volledige schoonmaakbedrijf van vloer tot plafond en conciërgediensten leveren. Ik had niet genoeg informatie om te weten dat Clean Room Express schoonmakers allemaal deel uitmaken van een groter bedrijf en dat Clean Room Guys individueel opereren. Het zou onmogelijk zijn om ooit één conciërgedienst voor meer dan één bedrijf te testen, dus doe uw eigen onderzoek en u zult een beter idee hebben van welke producten en diensten van het bedrijf het best aan uw behoeften zouden voldoen.

lees meer:

Schoonmaak vacatures Tilburg | 170

Schoonmaakbedrijf Tilburg | 390

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.