Hoe kies je de beste tandpastadispenser

Tandpasta dispenser

De tandenborstelhouder meet 18 bij 19 bij 24 mm en de tandpastadispenser meet 18 bij 19 bij 30 mm. De tandenborstelhouder heeft dubbele indicators die de functie van de tandenborstel onderbreken en u tegelijkertijd in staat stellen te zien of u de tandpastadispenser verlaat zonder uw tanden te poetsen.

Met het draagbare snoerloze vacuümtandenborstelsysteem kunt u tandpasta doseren terwijl u onderweg bent. Met de afzonderlijke snoerloze eenheid hebt u een probleemloze werking aangezien er geen stroomvoorziening of extra batterijen nodig zijn. U kunt veilig water of melk koken voor het doseren van de tandpasta, aangezien de eenheid een veilige Afgezien van al deze functies, de draagbare snoerloze eenheid is geprijsd op slechts $ 24,95 en wordt geleverd met een jaar garantie.

U kunt uw mondhygiëne heel gemakkelijk beheren met de 2-in-1 tandenborstelhouder. U kunt de borstel in een hoek zetten om al uw tanden te bereiken. U kunt de maat van de borstelkop kiezen die het beste bij uw gebit past. U kunt de borstel verticaal houden en de borstelharen met uw wijsvingers aanraken voor een betere dekking.

De borstelharen van de tandenborstel zijn zacht, met extra zachte nylon borstelharen die zelfs kunnen worden gekalibreerd voor een betere reiniging van uw tong. De grootte van de borstelkop is ook aan te bevelen om de achterkant van uw tanden te bereiken. Het is ook aan te raden een tandenborstel met een timer aan te schaffen, zodat u weet hoe lang u moet poetsen.

Met behulp van dit innovatieve product kunt u 3 dagelijkse tandpasta’s of tandvlees met een flip lade vergrootglas dat ook ideaal is voor het onderwijzen van kinderen over een goede mondhygiëne. Bovendien kunt u andere mondverzorgingsproducten zoals tongborstels, flossticks, gebruikte mondspoelingen of whitening-systemen tegen een betaalbare prijs kopen met de hulp van het web. Door in te kopen kunt u de beste service krijgen tegen een betaalbare prijs, aangezien de beste whitening producten alleen online verkrijgbaar zijn.

Lees meer:
Tandpasta dispenser

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.