Hoe kies je de beste Spaanse tuin?

Tuinkantoor

Spanjaarden staan bekend om hun kinderlijke houding die ook op dit werk zeer belangrijk is, en daar gaan wij niet aan voorbij. Wij bieden zoveel mogelijk de mogelijkheid aan de mensen die weten wat ze willen en als de keuze op u valt, zullen wij ons best doen om het voor u te leveren. Niet al onze huizen zijn gemaakt om luxueus te zijn. In feite stellen wij hoge eisen aan de kunst van luxe, waardoor onze huizen zich onderscheiden van alle andere huizen die in Spanje beschikbaar zijn. Uw keuze is belangrijk voor ons en wanneer u de best mogelijke match heeft gevonden zijn uw behoeften en wensen vervuld.

Bovendien, wanneer de behoefte zich voordoet, bieden wij u aan om foto’s en catalogi van deze stijl van huis te brengen. Dit is uw kans om te onderzoeken wat wij u te bieden hebben, waaruit u kunt kiezen wat het meest aan uw behoeften en wensen voldoet. Wij dringen u geen ideeën op die er misschien niet zijn. Al onze huizen worden ontworpen naar uw wensen en behoeften en aan u gepresenteerd zodat het zo echt mogelijk lijkt.

Voor u kan de behoefte om een eigen huis te maken variëren van een appartement, een villa, een boerderij of gewoon een lodge, een grot, een She EE (sauna) of gewoon een bestaand gebouw. Dit alles doorloopt hetzelfde proces. Al uw wensen met betrekking tot ontwerp, locatie, materiaal en eventuele extra wensen worden door Casa Estiva verzorgd, zodat wanneer u bij ons op bezoek komt wij u op alle gebieden kunnen adviseren.

Wij werken nauw samen met al degenen die betrokken zijn bij de bouw van huizen en logies. Zij maken deel uit van ons team en leveren een verscheidenheid aan diensten. Voorzieningen zoals elektrische installaties, loodgieterswerk, dakbedekking, witten, tuinen, zwembaden, hondenparken en nog veel meer. U hoeft zich geen zorgen te maken over individuele diensten die u altijd al wilde. Dit alles wordt slechts een keer gedaan, en wanneer u ons komt bezoeken zult u zien dat wij alles hebben wat u maar kunt wensen, en meer.

Wij besteden veel tijd aan het bekijken van onze huizen in de planningsfase; dit stelt ons in staat om het huis precies af te stemmen op uw behoeften en wensen. Aan al uw wensen wordt voldaan en wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor uw huis voordat het ooit gebouwd wordt. Casa Estiva biedt op maat gemaakte skichalets, zomerhuizen, winterhuizen, eilandhuizen of gewoon een gewoon huis. Sommige van onze klanten kiezen ervoor om blokhutten te laten installeren en op een rots te plaatsen. Aan al hun wensen wordt voldaan en ze zijn blij met het uiteindelijke resultaat van hun huis.

Ze houden allemaal van hun huis omdat het perfect voor hen is en toch biedt Casa Estiva de hoogste kwaliteit en service. Onze huizen zijn gebouwd volgens vele verschillende specificaties en voldoen aan alle wensen van de klant. We zijn niet bedrogen, het is allemaal natuurlijk en we doen werk op een persoonlijke manier. Casa Estiva is een persoonlijk ontwerpproject en we bouwen het voor u. We begrijpen immers hoe belangrijk dit huis voor u is en dat leggen we vast in het bouw- en ontwerpproces.

Lees meer

Landelijke schuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.