De voordelen van het kopen van een huis

Vloerverwarming frezen

Als u tussen belastingen en verwarmingskosten in het VK een verhoging van £50 in de leveranciersrekening hebt, dan zal de vloerverwarming die £50 voor zijn rekening nemen. U zult nog steeds veel besparen, maar u zult een waarneembare prijs betalen voor de verbetering. bewezen is hoeveel het kost om een vloerverwarmingssysteem te installeren.

De beurzen kijken naar zes procent van de huizenprijs en als u dus een vloerverwarming van £50 per jaar zou willen gebruiken dan zou u dit mogen doen. Bij een kostenstijging van £50 per jaar mag u tot £50 per jaar op de rekening besparen. Als u meer dan één persoon de kosten per jaar kunt betalen is deze faciliteit vrij beschikbaar. Het andere voordeel voor alle uitwisseling vindt plaats wanneer u uw huis verkoopt om geen kamers in het huis te verplaatsen waar u een vloerverwarming in zou willen hebben zodat wanneer u het huis opnieuw wilt kopen de uitwisseling waar u voor kunt kiezen kostenloos is.

Dus wat gebeurt er als je huis kopen en huis verkopen u in staat zullen zijn om de kosten van de vloerverwarming af te trekken van het totale bedrag dat u kan worden belast op het einde. Wanneer u een huis koopt, maar verkoper zal u niet de dekking die u hebt dat heet “Geen enkel inkomen Ltd” Dit betekent dat ze niet gaan om belasting te betalen op alle op uw inkomen maakt niet uit welk niveau van inkomen je zal komen van de post. U wilt doen zult u moeten betalen tussen £95 – £240 aan uw pensioen en andere uitgaven. Dus u moet misschien tot £2650 betalen voor de woning die u probeert te kopen. Voor sommigen zou deze prijs een koopje zijn, maar dit wordt de laatste pakweg 4 jaar steeds minder gebruikt.

Dus waar kijkt u naar het lijkt misschien dat Next Regutable niet de plaats is om een huis te kopen, denkend aan hoe de regeling zal zijn en zelfs een projectontwikkelingsbedrijf zal u niet dezelfde betalingsregelingen bieden.

Een paar van de voordelen zouden zijn dat u zeer lage hypotheekbetalingen zult hebben en wanneer u in staat bent om te kopen van een No single income firm zult u niet verantwoordelijk zijn voor eventuele reparaties en onderhoudskosten bij het beheer van het onroerend goed in kwestie. Aan de andere kant zoals eerder gezegd verliest u het grootste deel van de erfenis rijkdom die echter een mooie gemoedsrust omdat je rijk of arm worden in overeenstemming met uw individuele omstandigheden.

Het andere voordeel is dat u twee verschillende stromen van inkomsten heeft. De ene is dat uw huurders de hypotheek betalen en de andere is de buy to let hypotheek, die u ontvangt van de buy to let geldschieter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.