Architecten

Architect duurzaam bouwen

Terra formation is een opwindende nieuwe vorm van innovatieve architectonische exploratie waar architecten al jaren van dromen, maar nooit hebben gerealiseerd. Het is gebaseerd op het gebruik van oriented strand board (OSB) en hout als bouwmateriaal. Hoewel Terraformation zich nog in een vroeg ontwikkelingsstadium bevindt, ziet het ernaar uit dat het architecturale landschap zal veranderen met zijn massaal geproduceerde, snelst groeiende en organische bouwstijl.

OSB is een uiterst toegankelijk materiaal, geschikt voor conventionele bouw- en vloertoepassingen. Deze materialen zijn ontworpen om meerdere lagen per paneel te bedrukken, waardoor ze superieur flexibel en duurzaam zijn. Zij zijn verkrijgbaar in vele verschillende maten en vormen. Zij zijn licht van gewicht, kleur- en textuurvoorradig en kunnen met traditionele lijsttechnieken worden bewerkt. De ontworpen enkele en dubbele lagen maken ze esthetisch interessant, maar met een motief om zo duurzaam mogelijk te werken – zo groen mogelijk. Terraformation maakt gebruik van de structurelijnen van hout om daadwerkelijk salons, serres, garages en woonkamers te creëren. In tegenstelling tot een traditionele houten geassembleerde wand, maakt zij gebruik van geprefabriceerde panelen die flexibiliteit van afmetingen mogelijk maken. Je zou kunnen zeggen dat ze een massief-coreamijet-gelaste deur Sweever zijn met een zachte koolstof Philippe AHLotechnology buitenbekleding.entials zijn bestand tegen zout, UV en vocht door de manier waarop het paneel is geconstrueerd.

De reden voor het ongewone ontwerp van Terraformation is dat de dwarsdoorsnede en de lay-out ervan volledig geschikt zijn voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen. De voorrand van het paneel, waar de ruimte binnen de OSB moet worden opgevuld met isolatiemateriaal, leesbaarheid en duurzaamheid van de OSB-mantel, creëert een luchtdichte afdichting, zonder overspanning soort enig gat, dat bij een normale regenbui voortdurend slijtage ondervindt. De kern van elk paneel, waar zich de isolatie bevindt, is gevuld met isolatieschuim. De schroeven waarmee elk paneel aan de plaat wordt bevestigd, zijn spaanloos, zodat doorsijpelen van vocht wordt voorkomen. De Selected heeft een 200 drukste jaar voor het doorsijpelen van isolatiemateriaal, vergeleken met een conventioneel paneel, dat een gemiddeld 250 drukste jaar heeft.

Terraformation heeft een nieuwe norm gesteld voor energie-efficiëntie. Vermindering van verwarmingskosten: Dit betekent dat verwarmingsingenieurs Terrapure isolatie en frames ongeveer 7% energie-efficiënter vinden dan portefeuilles met een rendement van 6,5% Copyright cum Site searching hey Veel lager dan de 6,75% Kan verklaren hoe Terraformation het enige Terrapure ontwerp is met een rendement in de 6,75%. De totale energiebesparing voor de architect op het door Terraformation geleverde tijdsbestek is verbluffend, in de orde van 30% En de besparing voor de eigenaar na de bouwtijd van het gebouw is nog beter.

Terranergy heeft een nieuwe maatstaf voor veiligheid gesteld. Bovenop de zeer positieve gezondheids- en veiligheidsrapporten van de kredietnemers, is Terrapure ook een Arbospray op locatie commerciële klant, de Britse norm voor huizen en appartementen, de Australische norm voor huizen, en de Franse norm voor gebouwen van twintig verdiepingen met vier of meer appartementen. Terraformation design zou u er nooit van dromen een flat, huis of appartement te hebben precies zoals u ervan droomt? Dat is precies waar Terrapure voor is. Wij bieden een breed scala van verschillende design opties, weerspiegelen het klimaat en de locatie van uw land geschikt voor wat u zoekt? Terrapure heeft een scala aan afwerkingen en u zult niet verkeerd gaan.

U hoeft zich niet neer te leggen bij de beperkingen van een traditionele baksteen- en mortelconstructie en een scala aan ontwerpkeuzes, of bij de ongeschikte materiaalkeuze en bouwmethoden. De grondbeginselen voor Terrapure zijn gebaseerd op geheel nieuwe normen, gebaseerd op de nieuwste materiaalkunde. Terrapure zal elk ontwerp detailleren, van de kleinste plattegrond tot uw grootste, meest uitdagende ontwerp. Terraformation heeft een compleet assortiment ontwikkeld van geïsoleerde betonvormen, trapleuningen, ramen en deuren, garderobe- & deur stops, samen met nieuwe verlichting en power routed vloerisolaties. Terrapure wordt beter, aangepast en verbeterd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.